top of page
Loyalty-v1.jpg

ONS VERHAAL

Geloof in duurzame relaties, loyalty als business

Loyalty? Dat is toch met airmiles en gratis acties?

Dat is het antwoord dat ik krijg, als ik over de kansen van loyaliteit begin.

 

Maar hoe ga je om met je relaties? Niet alleen als je het uitkomt, nee, structureel. Hoe beleg je dat in je DNA als persoon en organisatie? Want als je dat goed doet, mondt dat uit in duurzame en waardevolle relaties. En zie hier: loyaliteit.

 

Mijn Bio

Sinds begin 2000 ben ik, Niels Vonk, werkzaam geweest bij verschillende organisaties waar B2B relaties cruciaal zijn. Van Renault tot Tempo Team, van Randstad tot het online bureau Entopic.

Bij Entopic was ik zo’n 10 jaar lang verantwoordelijk voor de groei van het online bureau, zowel in omzet, diversiteit van opdrachtgevers en de professionals op de werkvloer. De rode draad in alles: relaties.

 

Successen, schade en schande

Door de jaren heen zie je patronen, kansen, valkuilen, test je nieuwe theorieën en doe je vooral veel ervaring op in de praktijk. En door successen, schade en schande leer je elke keer weer.

Bijvoorbeeld: waarom overschatten zoveel mensen de loyaliteit van opdrachtgevers. Voor je het weet ben je een goede klant kwijt. Terwijl je toch zo’n goede relatie hebt? Dat is mij ook meerdere keren overkomen. En daar heb ik nu een formule voor, om dat om te draaien.

 

Start B2B Loyalty

In de zomer van 2020 kwam dit alles bij elkaar: ik ga andere managers en teams helpen met een routekaart naar meer loyaliteit. Met als uitkomst duurzame omzet, meer retentie en waardevolle cross- en upsell.

 

Hoe ik je kan helpen? Check de diensten >

bottom of page